Miilumachinen kokonaisvaltainen palvelu vahvistaa prosesseja

Tehdasympäristössä toimivan prosessiteollisuuden haasteita ovat tehokkuus ja järkevä resurssien käyttö. Miilumachinen kautta saat toimivan palvelukokonaisuuden, johon kuuluvat mm. kunnossapidot, varaosat, koneistuksen, hitsaustyöt, valut, erikoisteräkset ja suunnittelupalvelut. Miilumachinen palvelukonsepti tehostaa ja auttaa asiakasta prosessiteollisuuden muuttuvien tarpeiden toteuttamisessa.

Miilumachinen kokemusta rakenteiden suunnittelussa ja valmistuksessa tukee laaja alihankintaketju ja moderni tuotanto, joka taipuu aina asiakkaan käyttötarkoituksen sekä tarpeiden mukaan. Panostamme syvällisiin asiakassuhteisiin huomioimalla asiakkaan omat prosessit ja niihin liittyvät arvoketjut.

Laaja alihankintaketju

Miilumachinen laaja alihankintaketju ja moderni tuotanto tukevat rakenteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Asiakkaan tuotteen käyttötarkoitus ja tarpeet huomioidaan aina tapauskohtaisesti.

Moderni konekanta

Panostamme määrätietoisesti moderniin konekantaan ja käytössämme on osaava henkilökunta. Laadukas työnjälki ja laaja konepajaosaaminen nostavat asiakkaan tuotteen kilpailukykyä.

Asiakassuhteet

Tehtävämme on vastata kohteen toimivuudesta kokonaisvaltaisesti. Panostamme syvällisiin asiakassuhteisiin huomioimalla asiakkaan omat prosessit ja niihin liittyvät arvoketjut.